torsdag 3. mars 2011

Pizza-saus 2 porsjoner, krever noe tid.

Du trenger;

1 boks hermetiske tomater.
1 Kepaløk, finhakket.
1 1/2 fedd hvitløk, finhakket.
1ts sukker.
1/2 sitron.
1-2 chili ( med eller uten frø etter smak), finhakket.
2ss olivenolje.
1 ss tomatpure.
2 ss basilikum.
1 ts oregano.
Salt og pepper etter smak.



Hell olivenolje i stekepanne.



Ha i hvitløk og løk, stek på middels varme til løken er gylden.







Tilsett hermetiske tomater.



og tomatpure.




Tilsett saften ifra sitron og rør lett.





Ha i alle krydder, salt/pepper.



Bland sammen og kok på lav varme inntil saus er tyknet/redusert ca 40-50 %.



Smøres tynt på pizzabunn før topping av pizza.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar